ЗА НАС

Фирма „Изолации” ЕООД е създадена в края на 2005 година. Фирмата е член на Камарата на строителите и е вписана в Регистъра на Строителите в България за изпълнение на строежи „ Първа група” – трета-пета категория и „Пета група” – СМР.

За Фирмата

От самото си създаване фирмата се насочва и специализира в довършителни дейности, главно топлоизолационни системи и сухо строителство. Дружеството разполага с товарен и лек автотранспорт и строителна механизация за извършваните от него дейности. От създаването си до сега фирмата е участвала в изграждането на множество големи административни, жилищни и курортни сгради, които са въведени в експлоатация, както и на множество по-малки по обем обекти - галерия.

От създаването си до сега фирмата е участвала в изграждането на множество големи административни, жилищни и курортни сгради, които са въведени в експлоатация, както и на множество по-малки по обем обекти.

Ако за Вас е важно бъдещото Ви жилище да отговарят на най-високите критерии за качество в строителството, имаме какво да Ви предложим!

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Професионалното отношение към работата, високото качество, прецизността и доверието са водещи при изпълнение на възложените проекти. Строителните фирми партньори на Изолации ЕООД оценяват високо компетентността и коректносста на фирмата, поради което многократно използват нашите услуги.

Постоянно следим и въвеждаме новостите в строителните технологии и прилагаме новите материали и компоненит.

Ако за Вас е важно бъдещото Ви жилище да отговаря на най-високите критерии за качество в строителството, имаме какво да Ви предложим!